Meer over ons

Bij Para Industries staat een afgelijnde missie en visie centraal staat in onze dagelijkse werking. Onze onderneming wordt ondersteund door een aantal kernwoorden die duidelijk vertellen welke richting we als onderneming uit willen en hoe we onze doelen behalen.

Klant centraal: 
Binnen elk project is het voor ons van belang te luisteren naar de wensen en noden van onze klanten om een project correct op te leveren

Proactieve communicatie
We streven naar een open en proactieve communicatie om onze klanten maximaal te ontzorgen en mogelijke raakvlakken met andere partijen vooraf te tackelen

Ondernemend
Onze medewerkers zijn ondernemend van nature. Als teamspeler is het onze doelstelling om elke opdracht voor alle partijen positief af te ronden.

Innovatie
Innovatie zit in ons DNA! Binnen ons vak zijn we steeds op zoek naar innovatieve technieken om in te spelen op elk mogelijk sceiario en rekening te houden met veranderende regelgeving. 

Wij zijn een VCA** gecertificeerde onderneming en onze werknemers zijn in het bezit van een VCA-certificaat.

Binnen onze onderneming hechten we veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en werken we proactief aan onze ecologische footprint binnen de uitvoering van onze projecten.

PARA zet sterk in op interne en externe opleidingen om de kwaliteit van onze werken te maximaliseren.